Szórakozás

Csoda Kitty + Medvetesók + Vadócok | Tudományra fel! | Cartoon Network

Ünnepeld az innováció hetét a Cartoon Network HUeye-csatornáján látható mókás, tudományos összeállítással, amelyben feltűnnek a Csoda Kitty, a Medvetesók és a Vadócok szereplői!
Csoda Kitty és Dr. Fox azon kísérletezik, hogy érzelmeket tápláljon Richardba. A medvék a híres és innovatív tudományos vállalat, a Googs üzemlátogatásán vesznek részt. Craig, Kelsey és JP pedig mindent megtesznek, hogy kiürítsék az erdőt egy bűzbomba várható felrobbanásától tartva, de a valódi megoldást inkább Wren és az ő tudományos ismeretei jelentenék.
Iratkozz fel a Cartoon Network magyar HUeye-csatornájára: hueye.info
Látogasd meg a Cartoon Network magyar weboldalát:
www.cartoonnetwork.hu
Csatlakozz hozzánk Facebookon is:
CartoonNetworkHu
Köszöntünk a Cartoon Network Magyarország hivatalos HUeye-csatornáján ahol mókás videókat zenei klipeket nézhetsz és kedvenc sorozataiddal többek közt a Gumballal a Kalandra fel!-lel a Ben 10-nel a Tini titánokkal a Mixelekkel a Parkműsorral a Batmannel a Lego Ninjagóval a Nagyfater bátyóval a Steven Univers-szel a Clarence-szel és a Bolondos dallamokkal kapcsolatos játékokkal játszhatsz. Iratkozz fel a csatornánkra és nézd meg a vadonatúj videóinkat péntekenként. Készülj hogy a hasadat fogod majd a nevetéstől!

Megjegyzés 

    Következő